Tytuł: | Culinary richness of theSubcarpathianregion. |
---|---|
Autorzy: | [AUT.] B. Bienia , B. Krochmal-Marczak , M. Górka , M. Dykiel , B. Sawicka . |
Szczegóły: | Akademìčnij oglâd 2019 Vol. 50, issue 1, s. 101-108 |
Strona WWW: | http://acadrev.duan.edu.ua/images/PDF/Full_issues/Issues/1_50_2019.pdf |
DOI | 10.32342/2074-5354-2019-1-50-10 |
BPP ID: | (46, 46063) czyli wydawnictwo ciągłe o ID = 46063 |
PBN UID: | 5ec00621ad49b31cced96048 |
Rok: | 2019 |
Charakter formalny: | Artykuł w czasopismie |
Język: | Angielski |
Typ MNiSW/MEiN: | praca oryginalna |
OpenAccess: | - tryb dostępu: inne - wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana - licencja: inna otwarta licencja - czas udostępnienia: w momencie opublikowania |
Punkty MNiSW/MEiN: | 5,00 |
Impact factor: | 0,000 |
Rekord utworzony: | 8 listopada 2019 13:30 |
Rekord zaktualizowany: | 17 sierpnia 2021 13:24 |