Menu
Tytuł:Culinary richness of theSubcarpathianregion.
Autorzy:[AUT.] B. Bienia , B. Krochmal-Marczak , M. Górka , M. Dykiel , B. Sawicka .
Szczegóły:Akademìčnij oglâd 2019 Vol. 50, issue 1, s. 101-108
Strona WWW:http://acadrev.duan.edu.ua/images/PDF/Full_issues/Issues/1_50_2019.pdf
DOI10.32342/2074-5354-2019-1-50-10
BPP ID:(46, 46063) czyli wydawnictwo ciągłe o ID = 46063
PBN UID:5ec00621ad49b31cced96048
Rok:2019
Charakter formalny:Artykuł w czasopismie
Język:Angielski
Typ MNiSW/MEiN:praca oryginalna
OpenAccess:- tryb dostępu: inne
- wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana
- licencja: inna otwarta licencja
- czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Punkty MNiSW/MEiN:5,00
Impact factor:0,000
Rekord utworzony:8 listopada 2019 13:30
Rekord zaktualizowany:17 sierpnia 2021 13:24

Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2025 IPLweb; wersja 202504.1178
Dokument wygenerowano przy pomocy systemu Bibliografia Publikacji Pracowników w wersji 202504.1178 dnia 07-06-2025 o godzinie 20:19
Baza danych © 2025 Biblioteka Główna Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie. Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2025 IPLweb, https://bpp.iplweb.pl/

Informacja o cookies

Nasza strona zapisuje niewielkie pliki tekstowe, nazywane ciasteczkami (ang. cookies) na Twoim urządzeniu w celu lepszego dostosowania treści oraz dla celów statystycznych. Możesz wyłączyć możliwość ich zapisu, zmieniając ustawienia Twojej przeglądarki. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień oznacza zgodę na przechowywanie cookies w Twoim urządzeniu.

Zgadzam się

Nie zgadzam się