The effect of fermented soybean meal on performance, biochemical and immunological blood parameters in turkeys.
Opis bibliograficzny
The effect of fermented soybean meal on performance, biochemical and immunological blood parameters in turkeys. [AUT.] ROBERT CHACHAJ, IWONA SEMBRATOWICZ, [AUT. KORESP.] MAGDALENA KRAUZE, [AUT.] ANNA STĘPNIOWSKA, ELŻBIETA RUSINEK-PRYSTUPA, ANNA CZECH, PAULIUS MATUSEVICIUS, KATARZYNA OGNIK. Ann. Anim. Sci. 2019 Vol. 19 Iss. 4 s. 1035-1049, il., bibliogr. sum. DOI: 10.2478/aoas-2019-0040
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annals of Animal Science 2019 Vol. 19 Iss. 4, s. 1035-1049
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 12 listopada 2019 12:13 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 15 czerwca 2022 12:15 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00640ad49b31cced973f0
DOI
10.2478/aoas-2019-0040
Strona WWW
https://content.sciendo.com/view/journa…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 46071) wydawnictwo ciągłe #46071
Metryki
140,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,572
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.