Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Evaluation of microbiological contamination of black and green teas.

Opis bibliograficzny

Evaluation of microbiological contamination of black and green teas. [AUT.] MATEUSZ OSSOWSKI, [AUT. KORESP.] BOŻENA NOWAKOWICZ-DĘBEK, [AUT.] ŁUKASZ WLAZŁO, JOLANTA KRÓL, MARTYNA KASELA, PIOTR MAKSYM, ANNA MALM. Adv. J. Food Sci. Technol. 2019 Vol. 17 Issue 4 s. 65-71, il., bibliogr., sum. DOI: 10.19026/ajfst.17.6016
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Advance Journal of Food Science and Technology 2019 Vol. 17 Issue 4, s. 65-71
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:13 listopada 2019 11:14
Ostatnia aktualizacja:27 stycznia 2022 11:08

Identyfikatory

BPP ID: (46, 46076) wydawnictwo ciągłe #46076

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się