Evaluation of microbiological contamination of black and green teas.
Opis bibliograficzny
Evaluation of microbiological contamination of black and green teas. [AUT.] MATEUSZ OSSOWSKI, [AUT. KORESP.] BOŻENA NOWAKOWICZ-DĘBEK, [AUT.] ŁUKASZ WLAZŁO, JOLANTA KRÓL, MARTYNA KASELA, PIOTR MAKSYM, ANNA MALM. Adv. J. Food Sci. Technol. 2019 Vol. 17 Issue 4 s. 65-71, il., bibliogr., sum. DOI: 10.19026/ajfst.17.6016
Szczegóły publikacji
Źródło:
Advance Journal of Food Science and Technology 2019 Vol. 17 Issue 4, s. 65-71
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 listopada 2019 11:14 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 27 stycznia 2022 11:08 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00640ad49b31cced973eb
DOI
10.19026/ajfst.17.6016
Strona WWW
https://maxwellsci.com/msproof.php?doi=…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 46076) wydawnictwo ciągłe #46076
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.