The effect of the harvesting season on the use value and physicochemical properties of the meat of selected fish species reared in Polish aquaculture (Wpływ sezonu na wartość użytkową i właściwości fizykochemiczne mięsa wybranych gatunków ryb pochodzących z polskiej akwakultury)
Opis bibliograficzny
The effect of the harvesting season on the use value and physicochemical properties of the meat of selected fish species reared in Polish aquaculture (Wpływ sezonu na wartość użytkową i właściwości fizykochemiczne mięsa wybranych gatunków ryb pochodzących z polskiej akwakultury). [AUT.] AGNIESZKA KALINIAK. Rocz. Nauk. Pol. Tow. Zootech. 2019, T. 15 nr 3 s. 53-63, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.5604/01.3001.0013.5137
Szczegóły publikacji
Źródło:
ROCZNIKI NAUKOWE POLSKIEGO TOWARZYSTWA ZOOTECHNICZNEGO 2019, T. 15 nr 3, s. 53-63
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 listopada 2019 11:39 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 stycznia 2022 12:38 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00640ad49b31cced973e8
DOI
10.5604/01.3001.0013.5137
Strona WWW
http://rn.ptz.icm.edu.pl/wp-content/upl…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 46077) wydawnictwo ciągłe #46077
Metryki
70,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.