Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Characterization of HMW glutenin subunits in European spring common wheat (Triticum aestivum L.).

Opis bibliograficzny

Characterization of HMW glutenin subunits in European spring common wheat (Triticum aestivum L.). [AUT. KORESP.] A. NUCIA, [AUT.] S. OKOŃ, M. TOMCZYŃSKA-MLEKO. Genet. Resour. Crop Evol. (Print) 2019 Vol. 66 Issue 3 s. 579–588, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s10722-018-00733-x
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Genetic Resources And Crop Evolution (Print) 2019 Vol. 66 Issue 3, s. 579–588
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 grudnia 2019 13:10
Ostatnia aktualizacja:28 kwietnia 2021 08:20

Identyfikatory

BPP ID: (46, 46138) wydawnictwo ciągłe #46138

Metryki

70,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,071
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się