Characterization of HMW glutenin subunits in European spring common wheat (Triticum aestivum L.).
Opis bibliograficzny
Characterization of HMW glutenin subunits in European spring common wheat (Triticum aestivum L.). [AUT. KORESP.] A. NUCIA, [AUT.] S. OKOŃ, M. TOMCZYŃSKA-MLEKO. Genet. Resour. Crop Evol. (Print) 2019 Vol. 66 Issue 3 s. 579–588, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s10722-018-00733-x
Szczegóły publikacji
Źródło:
Genetic Resources And Crop Evolution (Print) 2019 Vol. 66 Issue 3, s. 579–588
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 grudnia 2019 13:10 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2021 08:20 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00621ad49b31cced9602b
DOI
10.1007/s10722-018-00733-x
Strona WWW
https://link.springer.com/article/10.10…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 46138) wydawnictwo ciągłe #46138
Metryki
70,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,071
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.