Kierunki i możliwości ograniczania energochłonności produkcji w zakładach przetwórstwa mięsnego.
Opis bibliograficzny
Kierunki i możliwości ograniczania energochłonności produkcji w zakładach przetwórstwa mięsnego. [AUT.] MARIAN PANASIEWICZ. Rzeźnik Pol. 2019 Nr 11 (244) s. 24-27, il.sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rzeźnik Polski 2019 Nr 11 (244), s. 24-27
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 grudnia 2019 09:40 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 5 września 2021 23:59 |
Linki zewnętrzne
PBN
61353dba2467f060b018c3da
Strona WWW
https://issuu.com/rzeznikpolski/docs/is…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 46220) wydawnictwo ciągłe #46220
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.