Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The effect of wheat moisture and hardness on the parameters of the peleg and normand model during relaxation of single kernels at variable initial loading.

Opis bibliograficzny

The effect of wheat moisture and hardness on the parameters of the peleg and normand model during relaxation of single kernels at variable initial loading. [AUT.] JAWAD KADHIM AL ARIDHEE, [AUT. KORESP.] GRZEGORZ ŁYSIAK, [AUT.] RYSZARD KULIG, MONIKA WÓJCIK, MARIAN PANASIEWICZ. Sustainability 2019 Vol. 11 Iss. 24 Article number 7100 s. 1-18, il., bibliogr., sum. DOI: 10.3390/su11247100
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Sustainability 2019 Vol. 11 Iss. 24 Article number 7100, s. 1-18
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:23 grudnia 2019 09:05
Ostatnia aktualizacja:7 grudnia 2021 15:41

Identyfikatory

BPP ID: (46, 46229) wydawnictwo ciągłe #46229

Metryki

100,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,576
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się