Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ dodatków przeciwutleniających na wybrane właściwości chemiczne oleju z nasion maku tłoczonego na zimno (The effect of antioxidant additives on selected chemical properties of cold pressed poppy seed oil)

Opis bibliograficzny

Wpływ dodatków przeciwutleniających na wybrane właściwości chemiczne oleju z nasion maku tłoczonego na zimno (The effect of antioxidant additives on selected chemical properties of cold pressed poppy seed oil). [AUT.] AGATA BLICHARZ-KANIA, [AUT. KORESP.] ANNA PECYNA, [AUT.] DARIUSZ ANDREJKO, AGNIESZKA SAGAN, BEATA ZDYBEL, ZBIGNIEW KOBUS. Przem. Chem. 2020 T. 99 Nr 1 s. 109-112, il., bibliogr., sum. DOI: 10.15199/62.2020.1.15
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020 T. 99 Nr 1, s. 109-112
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:24 stycznia 2020 09:48
Ostatnia aktualizacja:1 stycznia 2023 23:05

Identyfikatory

BPP ID: (46, 46380) wydawnictwo ciągłe #46380

Metryki

70,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,464
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się