Wpływ dodatków przeciwutleniających na wybrane właściwości chemiczne oleju z nasion maku tłoczonego na zimno (The effect of antioxidant additives on selected chemical properties of cold pressed poppy seed oil)
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatków przeciwutleniających na wybrane właściwości chemiczne oleju z nasion maku tłoczonego na zimno (The effect of antioxidant additives on selected chemical properties of cold pressed poppy seed oil). [AUT.] AGATA BLICHARZ-KANIA, [AUT. KORESP.] ANNA PECYNA, [AUT.] DARIUSZ ANDREJKO, AGNIESZKA SAGAN, BEATA ZDYBEL, ZBIGNIEW KOBUS. Przem. Chem. 2020 T. 99 Nr 1 s. 109-112, il., bibliogr., sum. DOI: 10.15199/62.2020.1.15
Szczegóły publikacji
Źródło:
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020 T. 99 Nr 1, s. 109-112
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 stycznia 2020 09:48 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:05 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec002d9ad49b31cced6a9e2
DOI
10.15199/62.2020.1.15
Strona WWW
http://www.sigma-not.pl/czasopisma-62-i…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 46380) wydawnictwo ciągłe #46380
Metryki
70,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,464
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.