Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Roślinne substytuty produktów mlecznych najczęściej dostępne na rynku krajowym.

Opis bibliograficzny

Roślinne substytuty produktów mlecznych najczęściej dostępne na rynku krajowym. [AUT.] MAGDALENA STOBIECKA, JOANNA WAJS. Przem. Spoż. 2019 T. 73 nr 10 s. 46-50, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.15199/65.2019.9.7
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Przemysł Spożywczy 2019 T. 73 nr 10, s. 46-50
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:28 stycznia 2020 13:19
Ostatnia aktualizacja:1 lutego 2022 14:29

Identyfikatory

BPP ID: (46, 46407) wydawnictwo ciągłe #46407

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się