Roślinne substytuty produktów mlecznych najczęściej dostępne na rynku krajowym.
Opis bibliograficzny
Roślinne substytuty produktów mlecznych najczęściej dostępne na rynku krajowym. [AUT.] MAGDALENA STOBIECKA, JOANNA WAJS. Przem. Spoż. 2019 T. 73 nr 10 s. 46-50, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.15199/65.2019.9.7
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przemysł Spożywczy 2019 T. 73 nr 10, s. 46-50
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 stycznia 2020 13:19 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 lutego 2022 14:29 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00640ad49b31cced97380
DOI
10.15199/65.2019.9.7
Strona WWW
http://www.sigma-not.pl/zeszyt-6017-prz…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 46407) wydawnictwo ciągłe #46407
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.