Influence of cultivation technology on the color of raw potato tubers (Wpływ technologii uprawy na barwę miąższu surowych bulw ziemniaka)
Opis bibliograficzny
Influence of cultivation technology on the color of raw potato tubers (Wpływ technologii uprawy na barwę miąższu surowych bulw ziemniaka). [AUT.] PIOTR PSZCZÓŁKOWSKI, BARBARA SAWICKA, BARBARA KROCHMAL-MARCZAK. Agronomy Science 2019 Vol. 74 Nr 3 s. 95-114, il., bibliogr., sum. DOI: 10.24326/as.2019.4.7
Szczegóły publikacji
Źródło:
Agronomy Science (d. Annales UMCS sec. E, Agricultura) 2019 Vol. 74 Nr 3, s. 95-114
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00621ad49b31cced95f86
DOI
10.24326/as.2019.4.7
Strona WWW
https://czasopisma.up.lublin.pl/index.p…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 46438) wydawnictwo ciągłe #46438
Metryki
70,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 3 lutego 2020 15:08 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 6 grudnia 2021 15:43 |