Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Mineral content of the pulp and peel of various citrus.

Opis bibliograficzny

Mineral content of the pulp and peel of various citrus. [AUT. KORESP.] ANNA CZECH, [AUT.] EWA ZARYCKA, DYMYTRO YANOVYCH, ZWENYSLAWA ZASADNA, IZABELA GRZEGORCZYK, SYLWIA KŁYS. Biol. Trace Elem. Res. 2020 Vol 193 Issue2 s. 555-563, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s12011-019-01727-1
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
BIOLOGICAL TRACE ELEMENT RESEARCH 2020 Vol 193 Issue2, s. 555-563
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:5 lutego 2020 15:37
Ostatnia aktualizacja:1 stycznia 2023 23:10

Identyfikatory

BPP ID: (46, 46458) wydawnictwo ciągłe #46458

Metryki

70,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,738
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się