Mineral content of the pulp and peel of various citrus.
Opis bibliograficzny
Mineral content of the pulp and peel of various citrus. [AUT. KORESP.] ANNA CZECH, [AUT.] EWA ZARYCKA, DYMYTRO YANOVYCH, ZWENYSLAWA ZASADNA, IZABELA GRZEGORCZYK, SYLWIA KŁYS. Biol. Trace Elem. Res. 2020 Vol 193 Issue2 s. 555-563, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s12011-019-01727-1
Szczegóły publikacji
Źródło:
BIOLOGICAL TRACE ELEMENT RESEARCH 2020 Vol 193 Issue2, s. 555-563
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 lutego 2020 15:37 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:10 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec002d9ad49b31cced6a98a
DOI
10.1007/s12011-019-01727-1
Strona WWW
https://link.springer.com/article/10.10…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 46458) wydawnictwo ciągłe #46458
Metryki
70,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,738
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.