The impact of eggshell colour on the quality of table and hatching eggs derived from Japanese quail.
Opis bibliograficzny
The impact of eggshell colour on the quality of table and hatching eggs derived from Japanese quail. [AUT.] KAMIL DRABIK, [AUT. KORESP.] JUSTYNA BATKOWSKA, [AUT.] KOSTIANTYN VASIUKOV, ADRIAN PLUTA. Animals 2020 Vol. 10 Issue 2 Article number 264, il., bibliogr. sum. DOI: 10.3390/ani10020264
Szczegóły publikacji
Źródło:
Animals 2020 Vol. 10 Issue 2, Article number 264
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 lutego 2020 09:48 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:09 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec002d9ad49b31cced6a997
DOI
10.3390/ani10020264
Strona WWW
https://www.mdpi.com/2076-2615/10/2/264
Identyfikatory
BPP ID: (46, 46469) wydawnictwo ciągłe #46469
Metryki
100,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,752
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.