The effect of addition of probiotic bacteria (Bacillus Subtilis or Enterococcus faecium) or phytobiotic containing cinnamon oil to drinking water on the health and performance of broiler chickens.
Opis bibliograficzny
The effect of addition of probiotic bacteria (Bacillus Subtilis or Enterococcus faecium) or phytobiotic containing cinnamon oil to drinking water on the health and performance of broiler chickens. [AUT. KORESP.] MAGDALENA KRAUZE, [AUT.] KATARZYNA ABRAMOWICZ, KATARZYNA OGNIK. Ann. Anim. Sci. 2020 Vol. 20 Iss.1 s. 191-205, il., bibliogr. sum. DOI: 10.2478/aoas-2019-0059
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annals of Animal Science 2020 Vol. 20 Iss.1, s. 191-205
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 lutego 2020 14:35 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:10 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec002d9ad49b31cced6a9a1
DOI
10.2478/aoas-2019-0059
Strona WWW
https://sciendo.com/pl/article/10.2478/…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 46495) wydawnictwo ciągłe #46495
Metryki
140,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,090
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.