Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Quality of sweet potato as a raw material for food processing.

Opis bibliograficzny

Quality of sweet potato as a raw material for food processing. [AUT.] BARBARA SAWICKA, BARBARA KROCHMAL-MARCZAK, DOMINIKA SKIBA, PIOTR PSZCZÓŁKOWSKI. Rural Dev. (Spausd.) Proceedings of the 9th International Scientific Conference Rural Development 2019 [Article In Press], s. 1-7, il., bibliogr., sum. DOI: 10.15544/RD.2019.001
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rural Development (Spausdinta) Proceedings of the 9th International Scientific Conference Rural Development 2019 [Article In Press], s. 1-7
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:18 lutego 2020 11:09
Ostatnia aktualizacja:18 lutego 2020 11:09

Identyfikatory

BPP ID: (46, 46511) wydawnictwo ciągłe #46511

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się