Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Fatty acids composition of mustard oil from two cultivars and physico-chemical characteristics of the seeds.

Opis bibliograficzny

Fatty acids composition of mustard oil from two cultivars and physico-chemical characteristics of the seeds. [AUT.] BARBARA SAWICKA, EWA KOTIUK, [AUT. KORESP.] ANNA KIEŁTYKA-DADASIEWICZ, [AUT.] BARBARA KROCHMAL-MARCZAK. J. Oleo Sci. 2020 Vol. 69 Issue 3 s. 207-217, il., bibliogr., sum. DOI: 10.5650/jos.ess19171
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of Oleo Science 2020 Vol. 69 Issue 3, s. 207-217
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:3 marca 2020 09:21
Ostatnia aktualizacja:1 stycznia 2023 23:03

Identyfikatory

BPP ID: (46, 46548) wydawnictwo ciągłe #46548

Metryki

70,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,601
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się