Fatty acids composition of mustard oil from two cultivars and physico-chemical characteristics of the seeds.
Opis bibliograficzny
Fatty acids composition of mustard oil from two cultivars and physico-chemical characteristics of the seeds. [AUT.] BARBARA SAWICKA, EWA KOTIUK, [AUT. KORESP.] ANNA KIEŁTYKA-DADASIEWICZ, [AUT.] BARBARA KROCHMAL-MARCZAK. J. Oleo Sci. 2020 Vol. 69 Issue 3 s. 207-217, il., bibliogr., sum. DOI: 10.5650/jos.ess19171
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Oleo Science 2020 Vol. 69 Issue 3, s. 207-217
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 marca 2020 09:21 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:03 |
Linki zewnętrzne
PBN
6130bcf22467f060b018644d
DOI
10.5650/jos.ess19171
Strona WWW
https://www.jstage.jst.go.jp/article/jo…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 46548) wydawnictwo ciągłe #46548
Metryki
70,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,601
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.