The influence of fresh kale addition on selected properties of corn snacks.
Opis bibliograficzny
The influence of fresh kale addition on selected properties of corn snacks. [AUT. KORESP.] KATARZYNA LISIECKA, [AUT.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ. Int. J. Food Eng. (Print) 2019 Vol. 15 Issue 11-12 s. 1-11, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1515/ijfe-2018-0319
Szczegóły publikacji
Źródło:
International Journal of Food Engineering 2019 Vol. 15 Issue 11-12, s. 1-11
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 1 kwietnia 2020 12:28 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 2 września 2021 13:20 |
Linki zewnętrzne
PBN
6130b37d2467f060b0184132
DOI
10.1515/ijfe-2018-0319
Strona WWW
https://www.degruyter.com/view/journals…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 46604) wydawnictwo ciągłe #46604
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,022
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.