Wpływ kwasowości roztworu na proces współstrącania się związków fenolowych i pigmentów z białkami cytoplazmatycznymi soku z lucerny.
Opis bibliograficzny
Wpływ kwasowości roztworu na proces współstrącania się związków fenolowych i pigmentów z białkami cytoplazmatycznymi soku z lucerny. [AUT.] BARBARA BARANIAK. Ann. Univ. Mariae Curie-Skłodowska, E Agric. 1989 vol. 44 s. 207-211, rys., tab., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E, Agricultura 1989 vol. 44, s. 207-211
Rok: 1989
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 kwietnia 2020 12:51 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 7 lipca 2020 11:16 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 46640) wydawnictwo ciągłe #46640
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.