Skład aminokwasowy i rozpuszczalność białka koncentratów otrzymanych w procesie frakcjonowania flokulantami soku z lucerny i kupówki.
Opis bibliograficzny
Skład aminokwasowy i rozpuszczalność białka koncentratów otrzymanych w procesie frakcjonowania flokulantami soku z lucerny i kupówki. [AUT.] BARBARA BARANIAK, MARIA BUBICZ. Rocz. Nauk Rol., A Prod. Rośl. 1989, T.108, z. 2 s. 9-26, il., bibliogr., tab., sum, rez.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Roczniki Nauk Rolniczych. Seria A, Produkcja Roślinna 1989, T.108, z. 2, s. 9-26
Rok: 1989
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 kwietnia 2020 09:57 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 7 lipca 2020 11:18 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 46642) wydawnictwo ciągłe #46642
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.