Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zawartość kwasu L-askorbinowego w marchwi i brukselce w zależności od obróbki wstępnej i czasu składowania w komorze chłodniczej.

Opis bibliograficzny

Zawartość kwasu L-askorbinowego w marchwi i brukselce w zależności od obróbki wstępnej i czasu składowania w komorze chłodniczej. [AUT.] MARIA BUBICZ, APOLONIA KORZEŃ, STANISŁAW KORZEŃ. Ann. Univ. Mariae Curie-Skłodowska, E Agric. 1989 vol. 44 s. 213-218, tab., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 1989
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:15 kwietnia 2020 09:22
Ostatnia aktualizacja:24 kwietnia 2020 12:30

Identyfikatory

BPP ID: (46, 46663) wydawnictwo ciągłe #46663

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się