Zawartość kwasu L-askorbinowego w marchwi i brukselce w zależności od obróbki wstępnej i czasu składowania w komorze chłodniczej.
Opis bibliograficzny
Zawartość kwasu L-askorbinowego w marchwi i brukselce w zależności od obróbki wstępnej i czasu składowania w komorze chłodniczej. [AUT.] MARIA BUBICZ, APOLONIA KORZEŃ, STANISŁAW KORZEŃ. Ann. Univ. Mariae Curie-Skłodowska, E Agric. 1989 vol. 44 s. 213-218, tab., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E, Agricultura 1989 vol. 44, s. 213-218
Rok: 1989
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 15 kwietnia 2020 09:22 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 24 kwietnia 2020 12:30 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 46663) wydawnictwo ciągłe #46663
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.