Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Resazurin method for evaluation of bioactive compounds from cranberry extracts using the metabolic activity of a ΔSOD1 mutant of saccharomyces cerevisiae yeast under severe osmotic stress.

Opis bibliograficzny

Resazurin method for evaluation of bioactive compounds from cranberry extracts using the metabolic activity of a ΔSOD1 mutant of saccharomyces cerevisiae yeast under severe osmotic stress. [AUT.] AGATA ŚWIĘCIŁO, [AUT. KORESP.] KAMILA RYBCZYŃSKA-TKACZYK. J. AOAC Int. 2020 Vol. 103 No. 2 s. 422-427, il., bibliogr., sum. DOI: 10.5740/jaoacint.19-0264
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of AOAC International 2020 Vol. 103 No. 2, s. 422-427
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:22 kwietnia 2020 13:17
Ostatnia aktualizacja:1 stycznia 2023 23:04

Identyfikatory

BPP ID: (46, 46719) wydawnictwo ciągłe #46719

Metryki

40,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,913
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się