Charakterystyka i zagospodarowanie podrobów jako ubocznych jadalnych surowców rzeźnych.
Opis bibliograficzny
Charakterystyka i zagospodarowanie podrobów jako ubocznych jadalnych surowców rzeźnych. [AUT.] MARIAN PANASIEWICZ. Rzeźnik Pol. 2020 Nr 1 (246) s. 22-25, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rzeźnik Polski 2020 Nr 1 (246), s. 22-25
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 kwietnia 2020 11:43 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 27 kwietnia 2020 11:43 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 46758) wydawnictwo ciągłe #46758
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.