Niechłodnicze metody przechowalnictwa jaj konsumpcyjnych, cz.1.
Opis bibliograficzny
Niechłodnicze metody przechowalnictwa jaj konsumpcyjnych, cz.1. [AUT.] KAMIL DRABIK, JUSTYNA BATKOWSKA, JAKUB CHALIMONIUK. Pol. Drobiar. 2020 nr 5 s. 8-10.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Polskie Drobiarstwo 2020 nr 5, s. 8-10
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 maja 2020 08:03 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:09 |
Linki zewnętrzne
PBN
61b9f05e2467f07b6bbb1f31
Strona WWW
https://polskie-drobiarstwo.pl/archiwum…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 46875) wydawnictwo ciągłe #46875
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.