The Influence of freezing and thawing on the yield and energy consumption of the celeriac juice pressing process.
Opis bibliograficzny
The Influence of freezing and thawing on the yield and energy consumption of the celeriac juice pressing process. [AUT. KORESP.] RAFAŁ NADULSKI, [AUT.] ZBIGNIEW KOBUS, TOMASZ GUZ. Processes 2020 Vol. 8 Iss. 3 378, il., bibliogr., sum. DOI: 10.3390/pr8030378
Szczegóły publikacji
Źródło:
Processes 2020 Vol. 8 Iss. 3, 378
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 maja 2020 13:36 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:06 |
Linki zewnętrzne
PBN
6130bc452467f060b01862c0
DOI
10.3390/pr8030378
Strona WWW
https://www.mdpi.com/2227-9717/8/3/378
Identyfikatory
BPP ID: (46, 46884) wydawnictwo ciągłe #46884
Metryki
70,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,847
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.