The effect of diet with fermented soybean meal on blood metabolites and redox status of chickens.
Opis bibliograficzny
The effect of diet with fermented soybean meal on blood metabolites and redox status of chickens. [AUT.] IWONA SEMBRATOWICZ, ROBERT CHACHAJ, MAGDALENA KRAUZE, [AUT. KORESP.] KATARZYNA OGNIK. Ann. Anim. Sci. 2020 Vol. 20 Iss.2 s. 599-611, il., bibliogr. sum. DOI: 10.2478/aoas-2020-0009
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annals of Animal Science 2020 Vol. 20 Iss.2, s. 599-611
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 maja 2020 12:06 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:10 |
Linki zewnętrzne
PBN
6130b7b42467f060b0184cd7
DOI
10.2478/aoas-2020-0009
Strona WWW
https://content.sciendo.com/view/journa…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 46891) wydawnictwo ciągłe #46891
Metryki
140,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,090
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.