Nutritional value of a new type of substitute caviar.
Opis bibliograficzny
Nutritional value of a new type of substitute caviar. [AUT.] MONIKA MAĆKOWIAK-DRYKA, [AUT. KORESP.] RENATA PYZ-ŁUKASIK, [AUT.] MONIKA ZIOMEK, KRZYSZTOF SZKUCIK. Med. Weter. 2020 Vol. 76 nr 5 s. 285-288, il., bibliogr., sum. DOI: 10.21521/mw.6404
Szczegóły publikacji
Źródło:
Medycyna Weterynaryjna-Veterinary Medicine-Science and Practice 2020 Vol. 76 nr 5, s. 285-288
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 czerwca 2020 07:52 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:08 |
Linki zewnętrzne
PBN
6130b8c82467f060b0184eca
DOI
10.21521/mw.6404
Strona WWW
http://www.medycynawet.edu.pl/images/st…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 46905) wydawnictwo ciągłe #46905
Metryki
70,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,383
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.