Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Assessment of physical properties of pet-food based on wheat middlings and meat meal.

Opis bibliograficzny

Assessment of physical properties of pet-food based on wheat middlings and meat meal. [AUT.] SIMONE PASCUZZI, [AUT. KORESP.] PAWEŁ SOBCZAK, [AUT.] ARTUR PRZYWARA, MAGDALENA KACHEL, FRANCESCO SANTORO. Engineering for Rural Development 19 th International Scientific Conference : Proceedings, ,May 20-22, 2020 s. 198-203, il., bibliogr., sum. DOI: 10.22616/ERDev2020.19.TF043
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Engineering for Rural Development 19 th International Scientific Conference : Proceedings, ,May 20-22, 2020, s. 198-203
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:2 lipca 2020 11:32
Ostatnia aktualizacja:29 grudnia 2020 09:40

Identyfikatory

BPP ID: (46, 47032) wydawnictwo ciągłe #47032

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się