The effects of variable nitrogen fertilization on amino acid content in sweet potato tubers (Ipomoea batatas L. [Lam.]) cultivated in central and eastern Europe.
Opis bibliograficzny
The effects of variable nitrogen fertilization on amino acid content in sweet potato tubers (Ipomoea batatas L. [Lam.]) cultivated in central and eastern Europe. [AUT.] BARBARA SAWICKA, PIOTR PSZCZÓŁKOWSKI, BARBARA KROCHMAL-MARCZAK, PIOTR BARBAŚ, AHMET FETHI ÖZDEMIR. J. Sci. Food Agric. 2020 Vol. 100 Issue 11 s. 4132-4138, il. bibliogr., sum. DOI: 10.1002/jsfa.10452
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of the Science of Food and Agriculture 2020 Vol. 100 Issue 11, s. 4132-4138
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 lipca 2020 11:12 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:03 |
Linki zewnętrzne
PBN
5f9156ce2467f04e91eb55be
DOI
10.1002/jsfa.10452
Strona WWW
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 47062) wydawnictwo ciągłe #47062
Metryki
100,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,639
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.