Zawartość białka w pszenżycie i jego formach wyjściowych w fazach koszenia, kwitnienia i dojrzałości mlecznej.
Opis bibliograficzny
Zawartość białka w pszenżycie i jego formach wyjściowych w fazach koszenia, kwitnienia i dojrzałości mlecznej. [AUT.] MARIA BUBICZ, GRAŻYNA MĄCIK-BARAŃSKA. Zesz. Probl. Postęp. Nauk Rol. 1983 z. 238 s. 407-412, tab., bibliogr., rez., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych 1983 z. 238, s. 407-412
Rok: 1983
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 14 lipca 2020 10:55 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 14 lipca 2020 10:56 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 47076) wydawnictwo ciągłe #47076
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.