Wieprzowina - uwarunkowania i wady.
Opis bibliograficzny
Wieprzowina - uwarunkowania i wady. [AUT.] AGNIESZKA STAREK. Ogólnopol. Inf. Masar. 2020 nr 2 (294) s. 14-30, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Ogólnopolski Informator Masarski 2020 nr 2 (294), s. 14-30
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 sierpnia 2020 09:10 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 31 sierpnia 2020 08:54 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 47154) wydawnictwo ciągłe #47154
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.