Jakość mięs i wyrobów mięsnych po obróbce HPP.
Opis bibliograficzny
Jakość mięs i wyrobów mięsnych po obróbce HPP. [AUT.] AGNIESZKA STAREK, AGNIESZKA SAGAN. Ogólnopol. Inf. Masar. 2020 nr 6 (298) s. 8-32, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Ogólnopolski Informator Masarski 2020 nr 6 (298), s. 8-32
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 sierpnia 2020 09:24 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 31 sierpnia 2020 08:52 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 47158) wydawnictwo ciągłe #47158
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.