Zawartość witaminy C w jadalnych tkankach ślimaków pozyskiwanych w Polsce (Content of vitamin C in edible tissues of snails obtained in Poland)
Opis bibliograficzny
Zawartość witaminy C w jadalnych tkankach ślimaków pozyskiwanych w Polsce (Content of vitamin C in edible tissues of snails obtained in Poland). [AUT.] MICHAŁ GONDEK, [AUT. KORESP.] PRZEMYSŁAW KNYSZ, [AUT.] JERZY LECHOWSKI, MONIKA ZIOMEK, ŁUKASZ DROZD, KRZYSZTOF SZKUCIK. Med. Weter. 2020 Vol. 76 nr 10 s. 580-584, il., bibliogr., sum. DOI: 10.21521/mw.6463
Szczegóły publikacji
Źródło:
Medycyna Weterynaryjna-Veterinary Medicine-Science and Practice 2020 Vol. 76 nr 10, s. 580-584
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 7 września 2020 13:06 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:07 |
Linki zewnętrzne
PBN
6130b8c52467f060b0184ec5
DOI
10.21521/mw.6463
Strona WWW
http://www.medycynawet.edu.pl/archives/…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 47186) wydawnictwo ciągłe #47186
Metryki
70,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,383
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.