Niskotemperaturowe utrwalanie żywności pochodzenia zwierzęcego.
Opis bibliograficzny
Niskotemperaturowe utrwalanie żywności pochodzenia zwierzęcego. [AUT.] A. STAREK, J. PAWŁAT. Ogólnopol. Inf. Masar. 2020 nr 9 (301) s. 8-30, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Ogólnopolski Informator Masarski 2020 nr 9 (301), s. 8-30
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 września 2020 13:50 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 21 września 2020 13:50 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 47235) wydawnictwo ciągłe #47235
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.