Przydatność ziarna jarej pszenicy zwyczajnej, twardej i orkiszowej do produkcji pieczywa w zależności od intensywności technologii produkcji (Suitability of common, durum and spelt spring wheat grain for bread production depending on the intensity of production technology)
Opis bibliograficzny
Przydatność ziarna jarej pszenicy zwyczajnej, twardej i orkiszowej do produkcji pieczywa w zależności od intensywności technologii produkcji (Suitability of common, durum and spelt spring wheat grain for bread production depending on the intensity of production technology). [AUT.] LESZEK RACHOŃ, BARBARA KROCHMAL-MARCZAK, TOMASZ CEBULAK. Agronomy Science 2020 Vol. 75 Nr 2 s. 25-36, il., bibliogr., sum. DOI: 10.24326/as.2020.2.2
Szczegóły publikacji
Źródło:
Agronomy Science (d. Annales UMCS sec. E, Agricultura) 2020 Vol. 75 Nr 2, s. 25-36
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 2 października 2020 09:09 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:03 |
Linki zewnętrzne
PBN
6130b85c2467f060b0184dee
DOI
10.24326/as.2020.2.2
Strona WWW
https://czasopisma.up.lublin.pl/index.p…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 47278) wydawnictwo ciągłe #47278
Metryki
70,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.