Wykorzystanie mleka rodzimych ras bydła do wytwarzania lokalnych produktów mlecznych o podwyższonych walorach odżywczych i prozdrowotnych.
Opis bibliograficzny
Wykorzystanie mleka rodzimych ras bydła do wytwarzania lokalnych produktów mlecznych o podwyższonych walorach odżywczych i prozdrowotnych. [AUT.] JOLANTA KRÓL, ANETA BRODZIAK, JOANNA BARŁOWSKA, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, ANNA TETER, MONIKA KĘDZIERSKA-MATYSEK. Prz. Hod. 2020 R. 88 nr 3 s. 4-6, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przegląd Hodowlany 2020 R. 88 nr 3, s. 4-6
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 2 października 2020 09:54 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:09 |
Linki zewnętrzne
PBN
61353f4b2467f060b018c9e0
Strona WWW
http://ph.ptz.icm.edu.pl/wp-content/upl…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 47280) wydawnictwo ciągłe #47280
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.