Recent trends in methods used to obtain natural food colorants by freeze-drying.
Opis bibliograficzny
Recent trends in methods used to obtain natural food colorants by freeze-drying. [AUT. KORESP.] RENATA RÓŻYŁO. Trends Food Sci. Technol. (Regul. ed.) 2020 Vol. 102 Issue 1 s. 39-50, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.tifs.2020.06.005
Szczegóły publikacji
Źródło:
TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY 2020 Vol. 102 Issue 1, s. 39-50
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 października 2020 09:23 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:06 |
Linki zewnętrzne
PBN
6009f70c2467f02b5338a620
DOI
10.1016/j.tifs.2020.06.005
Strona WWW
https://www.sciencedirect.com/science/a…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 47292) wydawnictwo ciągłe #47292
Metryki
200,00
Punkty MNiSW/MEiN
12,563
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.