The effect of Citric Acid, NaCl, and CaCl2 on qualitative changes of horse meat in cold storage.
Opis bibliograficzny
The effect of Citric Acid, NaCl, and CaCl2 on qualitative changes of horse meat in cold storage. [AUT. KORESP.] RENATA STANISŁAWCZYK, [AUT.] MARIUSZ RUDY, MARIAN GIL, PAULINA DUMA-KOCAN, DARIUSZ DZIKI, STANISŁAW RUDY. Processes 2020 Vol. 8 Iss. 9, 1099 s. 1-10, il., bibliogr., sum. DOI: 10.3390/pr8091099
Szczegóły publikacji
Źródło:
Processes 2020 Vol. 8 Iss. 9, 1099, s. 1-10
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 14 października 2020 10:42 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 5 stycznia 2023 10:36 |
Linki zewnętrzne
PBN
6130b9182467f060b0184f67
DOI
10.3390/pr8091099
Strona WWW
https://www.mdpi.com/2227-9717/8/9/1099
Identyfikatory
BPP ID: (46, 47334) wydawnictwo ciągłe #47334
Metryki
70,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,847
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.