Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The effect of Citric Acid, NaCl, and CaCl2 on qualitative changes of horse meat in cold storage.

Opis bibliograficzny

The effect of Citric Acid, NaCl, and CaCl2 on qualitative changes of horse meat in cold storage. [AUT. KORESP.] RENATA STANISŁAWCZYK, [AUT.] MARIUSZ RUDY, MARIAN GIL, PAULINA DUMA-KOCAN, DARIUSZ DZIKI, STANISŁAW RUDY. Processes 2020 Vol. 8 Iss. 9, 1099 s. 1-10, il., bibliogr., sum. DOI: 10.3390/pr8091099
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Processes 2020 Vol. 8 Iss. 9, 1099, s. 1-10
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:14 października 2020 10:42
Ostatnia aktualizacja:5 stycznia 2023 10:36

Identyfikatory

BPP ID: (46, 47334) wydawnictwo ciągłe #47334

Metryki

70,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,847
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się