Influence of the way of plant extracts preparation on their antioxidative potential.
Opis bibliograficzny
Influence of the way of plant extracts preparation on their antioxidative potential. [AUT.] BARBARA CHILCZUK, MAŁGORZATA MATERSKA. OAJ Food Nutr. 2019 Inovine Conferences : Proceedings of World Congress on Food Science and Technology, July 15-17 Rome, Italy s. 44, il., bibliogr. DOI: 10.33118/food.2019.07.15
Szczegóły publikacji
Źródło:
OA Journal of Food and Nutrition 2019 Inovine Conferences : Proceedings of World Congress on Food Science and Technology, July 15-17 Rome, Italy, s. 44
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 października 2020 12:45 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 3 maja 2021 22:06 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.33118/food.2019.07.15
Strona WWW
https://foodandnutrition.oapublications…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 47373) wydawnictwo ciągłe #47373
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.