Basic and functional nutrients in the muscles of fish: a review.
Opis bibliograficzny
Basic and functional nutrients in the muscles of fish: a review. [AUT. KORESP.] RENATA PYZ-ŁUKASIK, [AUT.] AGNIESZKA CHAŁABIS-MAZUREK, MICHAŁ GONDEK. Int. J. Food Prop. 2020 Vol. 23 Issue 1 s. 1941-1950, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1080/10942912.2020.1828457
Szczegóły publikacji
Źródło:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES 2020 Vol. 23 Issue 1, s. 1941-1950
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 listopada 2020 09:16 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:08 |
Linki zewnętrzne
PBN
6130b9c12467f060b0185079
DOI
10.1080/10942912.2020.1828457
Strona WWW
https://www.tandfonline.com/doi/full/10…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 47415) wydawnictwo ciągłe #47415
Metryki
70,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,727
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.