Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ środków konserwujących na zawartość chlorofilu w sokach otrzymywanych z zielonych części roślin.

Opis bibliograficzny

Wpływ środków konserwujących na zawartość chlorofilu w sokach otrzymywanych z zielonych części roślin. [AUT.] BARBARA BARANIAK, MARIA BUBICZ, MAŁGORZATA NIEZABITOWSKA. Rocz. Nauk Rol., B Zootech. 1990 T. 106 z. 3-4 s. 31-37.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 1990
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:16 listopada 2020 12:27
Ostatnia aktualizacja:16 listopada 2020 12:27

Identyfikatory

ISSN: 0080-3669
BPP ID: (46, 47437) wydawnictwo ciągłe #47437

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się