Zmiany zawartości barwników roślinnych i alfa tokoferolu w mrożonej brukselce.
Opis bibliograficzny
Zmiany zawartości barwników roślinnych i alfa tokoferolu w mrożonej brukselce. [AUT.] MARIA BUBICZ, JAN PIOTROWSKI, KRZYSZTOF MAJEWSKI. Przem. Spoż. 1990 nr 2-3 s. 70-71, Il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przemysł Spożywczy 1990 nr 2-3, s. 70-71
Rok: 1990
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 16 listopada 2020 14:03 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 15 lutego 2021 14:17 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 47440) wydawnictwo ciągłe #47440
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.