Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zmiany zawartości barwników roślinnych i alfa tokoferolu w mrożonej brukselce.

Opis bibliograficzny

Zmiany zawartości barwników roślinnych i alfa tokoferolu w mrożonej brukselce. [AUT.] MARIA BUBICZ, JAN PIOTROWSKI, KRZYSZTOF MAJEWSKI. Przem. Spoż. 1990 nr 2-3 s. 70-71, Il., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Przemysł Spożywczy 1990 nr 2-3, s. 70-71
Rok: 1990
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:16 listopada 2020 14:03
Ostatnia aktualizacja:15 lutego 2021 14:17

Identyfikatory

BPP ID: (46, 47440) wydawnictwo ciągłe #47440

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się