Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Skład chemiczny ziarna, mąki i pieczywa z wybranych rodów pszenżyta ozimego.

Opis bibliograficzny

Skład chemiczny ziarna, mąki i pieczywa z wybranych rodów pszenżyta ozimego. [AUT.] BOHDAN ACHREMOWICZ, CZESŁAW TARKOWSKI, EUGENIA PODGÓRSKA. Hod. Rośl. Aklim. Nasienn. 1990 t. 32 z. 5/6 s. 31-37, il., bibliogr., sum., rez.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 1990
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:17 listopada 2020 12:03
Ostatnia aktualizacja:20 listopada 2020 08:47

Identyfikatory

BPP ID: (46, 47451) wydawnictwo ciągłe #47451

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się