Skład chemiczny ziarna, mąki i pieczywa z wybranych rodów pszenżyta ozimego.
Opis bibliograficzny
Skład chemiczny ziarna, mąki i pieczywa z wybranych rodów pszenżyta ozimego. [AUT.] BOHDAN ACHREMOWICZ, CZESŁAW TARKOWSKI, EUGENIA PODGÓRSKA. Hod. Rośl. Aklim. Nasienn. 1990 t. 32 z. 5/6 s. 31-37, il., bibliogr., sum., rez.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Hodowla Roślin, Aklimatyzacja i Nasiennictwo 1990 t. 32 z. 5/6, s. 31-37
Rok: 1990
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 listopada 2020 12:03 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 20 listopada 2020 08:47 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 47451) wydawnictwo ciągłe #47451
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.