The effect of flocculant applied in the process of fractioating alfalfa juice of chemical composition of the obtained protein concentrates.
Opis bibliograficzny
The effect of flocculant applied in the process of fractioating alfalfa juice of chemical composition of the obtained protein concentrates. [AUT.] BARBARA BARANIAK. Anim. Feed Sci. Technol. (Print) 1990 Vol. 31 Issue 3-4 s. 305-311, il., bibliogr. DOI: 10.1016/0377-8401(90)90135-U
Szczegóły publikacji
Źródło:
Animal Feed Science and Technology (Print) 1990 Vol. 31 Issue 3-4, s. 305-311
Rok: 1990
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 listopada 2020 12:18 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 5 maja 2021 10:35 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.1016/0377-8401(90)90135-U
Strona WWW
https://www.sciencedirect.com/science/a…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 47452) wydawnictwo ciągłe #47452
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
1,591
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.