Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The effect of flocculant applied in the process of fractioating alfalfa juice of chemical composition of the obtained protein concentrates.

Opis bibliograficzny

The effect of flocculant applied in the process of fractioating alfalfa juice of chemical composition of the obtained protein concentrates. [AUT.] BARBARA BARANIAK. Anim. Feed Sci. Technol. (Print) 1990 Vol. 31 Issue 3-4 s. 305-311, il., bibliogr. DOI: 10.1016/0377-8401(90)90135-U
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Animal Feed Science and Technology (Print) 1990 Vol. 31 Issue 3-4, s. 305-311
Rok: 1990
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:17 listopada 2020 12:18
Ostatnia aktualizacja:5 maja 2021 10:35

Identyfikatory

BPP ID: (46, 47452) wydawnictwo ciągłe #47452

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
1,591
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się