Menu
Tytuł:Consumer education and food waste: an example of the bakery market - the case of young consumer.
Autorzy:[AUT.] Julia Wojciechowska-Solis , [AUT. KORESP.] Magdalena Śmiglak-Krajewska .
Szczegóły:European Research Studies Journal 2020, Vol.23 Special Issue 1, s. 89-96
BPP ID:(46, 47470) czyli wydawnictwo ciągłe o ID = 47470
Rok:2020
Charakter formalny:Artykuł w czasopismie
Język:Angielski
Typ MNiSW/MEiN:praca oryginalna
OpenAccess:- tryb dostępu: otwarte czasopismo
- wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana
- licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY)
- czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Punkty MNiSW/MEiN:100,00
Impact factor:0,000
Rekord utworzony:22 listopada 2020 16:02
Rekord zaktualizowany:1 stycznia 2023 23:04

Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2025 IPLweb; wersja 202507.1183
Dokument wygenerowano przy pomocy systemu Bibliografia Publikacji Pracowników w wersji 202507.1183 dnia 03-07-2025 o godzinie 08:51
Baza danych © 2025 Biblioteka Główna Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie. Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2025 IPLweb, https://bpp.iplweb.pl/

Informacja o cookies

Nasza strona zapisuje niewielkie pliki tekstowe, nazywane ciasteczkami (ang. cookies) na Twoim urządzeniu w celu lepszego dostosowania treści oraz dla celów statystycznych. Możesz wyłączyć możliwość ich zapisu, zmieniając ustawienia Twojej przeglądarki. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień oznacza zgodę na przechowywanie cookies w Twoim urządzeniu.

Zgadzam się

Nie zgadzam się