Probiotic microorganisms and herbs in ruminant nutrition as natural modulators of health and production efficiency –a review.
Opis bibliograficzny
Probiotic microorganisms and herbs in ruminant nutrition as natural modulators of health and production efficiency –a review. [AUT.] MACIEJ BĄKOWSKI, [AUT. KORESP.] BOŻENA KICZOROWSKA. Ann. Anim. Sci. 2021 Volumen 21 Issue 1 s. 3-28, il., bibliogr. sum. DOI: 10.2478/aoas-2020-0081
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annals of Animal Science 2021 Volumen 21 Issue 1, s. 3-28
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 listopada 2020 08:26 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:10 |
Linki zewnętrzne
PBN
612890852467f06df76103ba
DOI
10.2478/aoas-2020-0081
Strona WWW
https://content.sciendo.com/view/journa…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 47486) wydawnictwo ciągłe #47486
Metryki
140,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,667
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.