Protein concentrate from alfalfa and cooksfoot by polyelectrolyte percipitation.
Opis bibliograficzny
Protein concentrate from alfalfa and cooksfoot by polyelectrolyte percipitation. [AUT.] BARANIAK BARBARA, ANDRZEJ BARANIAK, BUBICZ MARIA. Nahrung 1989 Vol.33 no 6 s. 491-495, il., bibliogr., rez., zsfg.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Nahrung 1989 Vol.33 no 6, s. 491-495
Rok: 1989
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 listopada 2020 08:42 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 14 grudnia 2020 14:12 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 47499) wydawnictwo ciągłe #47499
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.