Retencja karotenów, ksantofili i alfa-tokoferolu w mrożonej marchwi.
Opis bibliograficzny
Retencja karotenów, ksantofili i alfa-tokoferolu w mrożonej marchwi. [AUT.] BUBICZ MARIA, MAJEWSKI KRZYSTOF, PIOTROWSKI JAN. Przem. Ferment. Owoc.-Warz. 1990 nr 1 s. 20-21, tab.,bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny 1990 nr 1, s. 20-21
Rok: 1989
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 listopada 2020 15:02 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 27 listopada 2020 15:19 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 47536) wydawnictwo ciągłe #47536
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.