Zmiany aktywności peroksydazy oraz zawartości karotenoidów w mrożonej fasolce.
Opis bibliograficzny
Zmiany aktywności peroksydazy oraz zawartości karotenoidów w mrożonej fasolce. [AUT.] BUBICZ MARIA, MAJEWSKI KRZYSZTOF, PIOTROWSKI JAN. Chłodnictwo (Warsz.) 1990 R. 25 Z. 3-4 s. 17- 19, rys., tab., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Chłodnictwo : organ Naczelnej Organizacji Technicznej 1990 R. 25 Z. 3-4, s. 17- 19
Rok: 1990
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 listopada 2020 15:09 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 27 listopada 2020 15:18 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 47537) wydawnictwo ciągłe #47537
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.