Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zmiany aktywności peroksydazy oraz zawartości karotenoidów w mrożonej fasolce.

Opis bibliograficzny

Zmiany aktywności peroksydazy oraz zawartości karotenoidów w mrożonej fasolce. [AUT.] BUBICZ MARIA, MAJEWSKI KRZYSZTOF, PIOTROWSKI JAN. Chłodnictwo (Warsz.) 1990 R. 25 Z. 3-4 s. 17- 19, rys., tab., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 1990
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:27 listopada 2020 15:09
Ostatnia aktualizacja:27 listopada 2020 15:18

Identyfikatory

BPP ID: (46, 47537) wydawnictwo ciągłe #47537

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się