Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Charakterystyka i wartość odżywcza wybranych produktów kawiorowych (Characteristics and nutritional value of selected caviar products)

Opis bibliograficzny

Charakterystyka i wartość odżywcza wybranych produktów kawiorowych (Characteristics and nutritional value of selected caviar products). [AUT. KORESP.] MONIKA MAĆKOWIAK-DRYKA, [AUT.] WALDEMAR PASZKIEWICZ, KRZYSZTOF SZKUCIK. Med. Weter. 2020 Vol. 76 nr 12 s. 690-693, il., bibliogr., sum. DOI: 10.21521/mw.6486
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: opis przypadku

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:1 grudnia 2020 09:51
Ostatnia aktualizacja:1 stycznia 2023 23:08

Identyfikatory

BPP ID: (46, 47548) wydawnictwo ciągłe #47548

Metryki

70,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,383
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się