Charakterystyka i wartość odżywcza wybranych produktów kawiorowych (Characteristics and nutritional value of selected caviar products)
Opis bibliograficzny
Charakterystyka i wartość odżywcza wybranych produktów kawiorowych (Characteristics and nutritional value of selected caviar products). [AUT. KORESP.] MONIKA MAĆKOWIAK-DRYKA, [AUT.] WALDEMAR PASZKIEWICZ, KRZYSZTOF SZKUCIK. Med. Weter. 2020 Vol. 76 nr 12 s. 690-693, il., bibliogr., sum. DOI: 10.21521/mw.6486
Szczegóły publikacji
Źródło:
Medycyna Weterynaryjna-Veterinary Medicine-Science and Practice 2020 Vol. 76 nr 12, s. 690-693
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: opis przypadku
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 1 grudnia 2020 09:51 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:08 |
Linki zewnętrzne
PBN
6130b7ef2467f060b0184d57
DOI
10.21521/mw.6486
Strona WWW
http://www.medycynawet.edu.pl/archives/…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 47548) wydawnictwo ciągłe #47548
Metryki
70,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,383
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.