Chemical composition and fatty acid content in lamb and adult sheep meat.
Opis bibliograficzny
Chemical composition and fatty acid content in lamb and adult sheep meat. [AUT.] ANDRZEJ JUNKUSZEW, [AUT. KORESP.] PAULINA NAZAR, [AUT.] MICHAŁ MILERSKI, MILAN MARGETIN, PIOTR BRODZKI. Archives of Animal Breeding - Arch. Tierz. 2020 Vol. 63 Issue 2 s. 261-268, il., bibliogr., sum. DOI: 10.5194/aab-63-261-2020
Szczegóły publikacji
Źródło:
ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING - ARCHIV FUR TIERZUCHT 2020 Vol. 63 Issue 2, s. 261-268
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 2 grudnia 2020 09:51 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:09 |
Linki zewnętrzne
PBN
6130b9c62467f060b0185080
DOI
10.5194/aab-63-261-2020
Strona WWW
https://aab.copernicus.org/articles/63/…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 47550) wydawnictwo ciągłe #47550
Metryki
70,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,528
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.