Dostosowanie wartości rzeźnej i jakości mięsa trzody chlewnej do wymagań konsumentów.
Opis bibliograficzny
Dostosowanie wartości rzeźnej i jakości mięsa trzody chlewnej do wymagań konsumentów. [AUT.] MAREK BABICZ, KINGA KROPIWIEC-DOMAŃSKA, JAKUB KALINOWSKI. Hod. Trzody Chlewnej 2020 R. 24 nr 3-4 (174) s. 64-67, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Hodowca Trzody Chlewnej 2020 R. 24 nr 3-4 (174), s. 64-67
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 grudnia 2020 10:21 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 4 grudnia 2020 10:21 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 47559) wydawnictwo ciągłe #47559
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.